Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, με ισχυρή παρουσία στο χώρο της τυροκομίας στην Ελλάδα και εργοστάσια στην Άρτα, την Ελασσόνα και το Δομοκό, με ηγετικό μερίδιο στα λευκά τυριά, στο κασέρι και στο ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ, και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα αναζητεί:
Υπάλληλο παραλαβής Γάλακτος / παστερίωσης
Ο ρόλος είναι πλήρους απασχόλησης, ανήκει στη Δ/νση Παραγωγής και θα έχει ως έδρα την Ελασσόνα (Λάρισα)
Περιγραφή θέσης
Ο κάτοχος της θέσης είναι υπεύθυνος για τη ορθή παραλαβή του γάλακτος από τα βυτία και αποθήκευσης του. Σε συνεργασία με το τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου, ελέγχει την καταλληλότητα και ποιότητα του γάλακτος και είναι υπεύθυνος για τη διαδικασία παστερίωσης, την καθαριότητα και επίβλεψη του χώρου.
Καθήκοντα:
- Την επιμέλεια της ορθής παραλαβής γάλακτος και παστερίωσής του
- Το χειρισμό του εξοπλισμού παραγωγής και παστερίωσης
- Την συνεργασία και τον συντονισμό με τα υπόλοιπα τμήματα για επίλυση τυχόν θεμάτων παραγωγικής διαδικασίας
- Την συμμετοχή σε υποστηρικτικές εργασίες του τμήματος παραγωγής
- Τη φροντίδα για την καθαριότητα των παραγωγικών μέσων και του χώρου
- Την τήρηση των διαδικασιών και των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας που έχει καθορίσει η εταιρεία
- Την τήρηση των ισχυόντων κανονισμών και προτύπων ασφαλείας.
Απαραίτητα προσόντα
- Πτυχίο από Επαγγελματική Σχολή σχετικής ειδικότητας (τυροκομία/γαλακτοκομία) ή ΤΕΙ σχετικής ειδίκευσης (Τεχνολογίας Τροφίμων)
- Εργασιακή εμπειρία στην τυροκομία – γαλακτοκομία είναι επιθυμητή
- Εξοικείωση με την τεχνολογία
- Καλή Γνώση Αγγλικών και χρήσης Η/Υ
- Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες
- Ομαδικότητα, Υπευθυνότητα, Συνέπεια, Ικανότητα επικοινωνίας και Επαγγελματισμό